Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Min HjemmesideVi startede med at campere ved at sove bag i vores Saab 95, som var en stationscar. Den første rigtige ferie kørte vi til Schwartzwald i en uge. Vi fik senere en Combi Camp til at sætte på taget af bilen og i den har vi holdt mange sjove ferier, hvor vi har parkeret mange forskellige steder i Tyskland ved søer og i skove, senere begyndte vi at bruge campingpladser, som også er mere trygge. Desværre blev jeg syg og kunne ikke selv komme op og ned af stigen, så derfor måtte vi desværre stoppe på den måde at campere på. Vi vil sælge den, så er du interesseret hører vi gerne fra dig. Her kan du se hvordan den ser ud
 
 
 
                             Lidt om vores campingvogn og pladserne vi har været på
 
I 2006 købte vi en brugt campingvogn, hvor der var en fugtattest, som kun var 1 år gammel. Fugtattesten var fra Neergård Camping, men det viste sig så i januar 2007, at campingvognen var pilrådden og der var alupest i den, så den fugtattest var vist ikke helt som den skulle være.
 
Vi købte campingvognen privat på grund af den gode fugtattest, vi var overhovedet ikke i tvivl om, at det var forsvarligt.
 
De 3 gange vi var på camping i 2006, var jeg meget dårlig, men det er der jo ikke noget at sige til, da jeg lider meget af allergi.
 
Så et godt råd, overvejer du at købe campingvogn privat, så få den fugttestet inden du køber, helst ikke hos Neergård, hvis jeg skal råde.
 
Her er et billede af vores gamle campingvogn en Dethleff Nomade. En rigtig dejlig campingvogn den var ikke så stor, men der var det hele.
 
 
 
I foråret 2007 købte vi en anden campingvogn hos C.C. Camping i Herrestrup, den var næsten ny og fugtattesten var fin, men trist at man ikke kan stole på det andet firma. Vi fik en meget fin behandling hos C.C. Camping, så vi vil gerne anbefale andre at handle der.
 
Her er vores nye campingvogn, som er noget større, den har endekøkken og der er fast seng i.
 
 

 
Vi er blevet meget glade for at campere rundt omkring i landet, vi har en gravhund, som elsker campinglivet.
 
Vi har været på følgende campingpladser her i Danmark
 
Skovly Camping ved Ringsted 
Maribo Sø Camping 
Reersø Camping 
Absalon Camping
Kollund Camping
Billund Camping
Sorø Camping
Flyvesandet Camping Fyn
Løkken Camping 
Kulhuse Camping
Skærby Camping
Kristianshåb Camping
Løgballe Camping
Hullehavn Camping
Skarresø Camping
Vejle Camping
Hundige Strand familiecamping
Fejø Camping
Byåsgård Camping
Frigård Camping
 
 
 

Opdateret 22/02/2016

Besøg  
073262