Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Min HjemmesideMandag dag 13
En dejlig campingplads hvor der er dejlig roligt og de har et skønt gammelt piletræ se selv
 

Er det ikke flot?


Er det ikke bare en flot stamme, det må have adskillige år på bagen


Her er vores plads i Hildesheim

Vi gik og hyggede os lige lovlig meget, så vi kørte først fra campingpladsen kl. 11. Så var der lige 348 kilometer, som skulle køres. Ca. 100 kilometer syd for Flensborg oplevede vi en dansk lastvognschauffør, som opførte sig temmelig ubehageligt, han prøvede at overhale os, vi kørte omkring 95 km, og der var overhaling forbudt for lastvogne og anhængere, da han var halvt op på siden af os, begyndte han at tude i hornet, måske fordi vi ikke bremsede så han kunne komme forbi. Han opgav dog og trak ind bag os igen, men pludselig kom han brølende alt hvad lastvognen kunne trække, og da han var oppe på siden af os, blinkede han ind og trak imod os, så vi måtte bremse og lade ham komme forbi. Heldigvis var der ingen andre der opførte sig så grimt. Jeg ringede også til vognmanden da vi kom til Danmark og gav ham registreringsnummeret på lastvognen og fortalte om den kedelige episode, så håber jeg den chauffør får læst teksten.
Ved 15 tiden nåede vi campingpladsen Frigård Camping i Kollund www.fricamp.dk
en rigtig skøn campingplads. Vi fandt en plads nr. 676 og da det stormede en hel pelikan, satte vi ikke markisen op, men gik ind i campingvognen. Jeg købte internet i 5 timer, men det vil bare ikke fungere, så må jeg jo skrive i hånden og vente med at skrive det ind til vi kommer hjem. Det er godt nok træls, men der er en sød dame, som brugte oceaner af tid på min computer for at jeg skulle kunne komme på nettet, men hun måtte opgive på grund af Vistas, som jeg kører med på den blærbare. 
Vi orkede ikke at lave aftensmad, så vi fik mad fra grillen fiskefileter og pommes frites, men desværre var det ikke godt for mig, så jeg fik ondt, det er irriterende for det smagte ellers rigtig godt, så i morgen må vi hellere lave maden selv.Besøg  
073597